Săpunaru este scos țap ispășitor de Marcel Pușcaș: “Dar ce facem cu Săpunaru? S-a suit pe garduri și s-a enervat! Nu este prima oară!”

Marcel Pușcaș, U Craiova 1948, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 13 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre incidentele de la sfârșitul partidei cu Rapid București.

,,Este posibil ca acea persoană care a pătruns în incinta terenul de joc să fi păcălit agenții de pază. Problema este că toată tărășenia asta putea să treacă neobservată așa cum au fost și la alte meciuri, nu este nici primul, nici ultimul caz când un spectator camuflat intră în incintă, se întâmplă și pe stadioanele mari, și în Liga Campionilor, vedem deseori și la televizor lucruri de genul acesta.

Toată istoria acestui joc putea să nu fie terfelită de Săpunaru, pentru că noi plătim amenzile de rigoare și există regulamente. Regulile trebuie aplicate de cei care trebuie să le aplice. Dar ce facem cu acest fotbalist, nu este prima oară și nu este doar în disputele cu noi.

Am mai avut cazuri cu Săpunaru când a sărit pe garduri, s-a enervat.  Nu știu ce treabă ai tu ca jucător cu reacția unuia din tribună. Se întâmplă, sunt torțe, în permanențe sunt discuții în ultrași și jandarmerie, dar nu numai aici, în toate țările. 

Vor să aducă diverse obiecte în teren, ceilalți care se ocupă de pază trebuie să nu-i lase să introduc acestea în teren. Există suficienți oameni care să aibă în grijă situația unui meci de fotbal. Cei care suntem sau care sunt vinovați vor plăti, dar ce treabă are  un jucător de fotbal cu reacția ultrașilor?”, a spus Marcel Pușcaș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -