Marcel Pușcaș a analizat meciul dintre FCSB și FCU Craiova: “Un rezultat bun ce ne oferă speranță”

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova 1948, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul FCSB – U Craiova 1948(2-2).

,,Puteau fi 3 puncte dacă mai aveam puțină răbdare sau dacă  știam să ne organizăm bine în ultimele 4 sau 5 minute ale jocului, dar per ansamblu FCSB-ul a avut ocazii, au avut cornere mai multe decât noi, au avut posesie ceva mai mare, deci puteau și ei să câștige, dar puteam și noi să câștigăm.

Eu zic că este un rezultat bun ce ne oferă speranță. Am jucat organizat, am jucat grupat, am jucat inteligent. FCSB-ul este o echipă bună din campionat, bine, nu este cea mai bună echipă din istoria acestui club, dar pentru acest campionat, la ora actuală, este una dintre echipele bune”, a spus Marcel Pușcaș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -