Marius Șumudică, după ce a fost acuzat că abuzează sexual jucătorii: “Sunt familist convins. Este problema avocatului”

Marius Șumudică, fostul antrenor al Malatyaspor, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre afirmațiile făcute de fostul său translator privind abuzarea sexuală a jucătorilor.

Cel care l-a acuzat pe Șumudică că abuzează sexual jucătorii, este chiar translatorul său, Oguzhan Erdogmuş, cel care i-a fost alături lui Șumi la Kayserispor, Gaziantep FK și Rizespor.

,,Mie și scârbă să vorbesc, se ocupă avocații mei și chiar din momentul de față nu vreau să mai vorbesc. Dacă după atâția ani de carieră sunt acuzat de așa ceva, în condițiile în care sunt un familist convins, vă dați seama…

Nici nu mai vreau să vorbesc, este problema avocatului. Este același om care m-a atacat când m-am dus la Malatyaspor fiindcă nu l-am luat să lucreze cu mine și în continuare face astfel de acuzații”, a spus Marius Șumudică la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -