Marius Șumudică la Rapid? Mihai Iosif: “Am vorbit cu Șumi. Oricând dorește să vină, e ușa deschisă”

Marius Șumudică s-a despărțit Yeni Malatyaspor, echipă pe care a preluat-o în acest sezon și pe care o lasă pe ultima poziție în prima ligă din Turcia.

Următoarea destinație a antrenorului poate fi la Rapid, având în vedere că rezultatele din ultima vreme i-au adus critici lui Mihai Iosif și mulți i-au cerut demisia.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Voluntari, Mihai Iosif a dezvăluit că a discutat cu Șumudică și că ușa pentru acesta este deschisă.

“Am vorbit cu Șumi, oricând dorește să vină, să vorbească cu noi, e ușa deschisă. Pentru el și pentru orice rapidist.

Se discută de un an de zile despre mine. Atât suporterii noștri, cât și noi, e clar că ne dorim mai mult. Chiar dacă într-un an de zile am făcut un salt de vreo 20 de locuri, din Liga 2. Chiar puteam mai mult, dar și neșansa a contat. Am avut jucători accidentați, eliminați.

Nu e frustrant să aud, sunt o grămadă de antrenori care încearcă, prin impresari. Asta e lumea fotbalului, din păcate. Cât timp sunt la Rapid, voi face tot ce depinde de mine, împreună cu jucătorii. Ne vom juca șansa până la capăt de a intra în play-off.

Orice antrenor are susținere atât timp cât are rezultate. Am o relație excelentă atât cu patronul, cât și cu președintele. Avem un obiectiv impus la începutul campionatului… poate că pe unii îi deranjează acel obiectiv, dar a fost un obiectiv realist. Nu jucăm niciun meci acasă… dar ne dorim mai mult, chiar dacă avem alt obiectiv.

În viață, când treci prin momente grele, atunci se văd prietenii adevărați. Mă uit în oglindă, și eu am greșit, dar știu că am dat totul pentru Rapid. Mă simt pregătit să merg până la capăt. ‘To be or not to be’!

Poate că unii se gândesc la Rapidul din ’67, din 95’, 98’. Noi venim din Liga 2 și suntem echipa cel mai bine clasată dintre nou-promovate. E clar, ne obligă istoria, tradiția să ne dorim mult mai mult. Teama nu face parte din mine. Ce am realizat noi, cei care am venit din Liga 2, nu ne poate lua nimeni, niciodată”, a spus Mihai Iosif.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -