Șumudică cu inima alături de Rapid: “Mă voi întoarce! Rapidul face parte din viața mea”

Marius Șumudică, fostul antrenor al Malatyaspor, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre posibilitatea de a ajunge pe banca tehnică la Rapid.

,,Voi lua în considerare orice ofertă pe care să mă bazez. Rapidul are antrenor deocamdată, este Iosif, n-am ce să discut deocamdată, nu se pune problema. La Rapid sunt iubit, acolo este casa mea.

Acolo va fi o zi în care mă voi întoarce. Acolo este inima mea și acolo probabil că sunt și iubit. Rapidul face parte din viața mea. Rapidul însemnă foarte mult pentru mine, dar în momentul de față Rapidul are antrenor, nu se pune niciun fel de problemă și nu vreau să pun niciun fel de presiuni.

Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, nu numai rapidul este o opțiune, dar este dragostea pentru acest club”, a spus Marius Șumudică la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -