Helmuth Duckadam: “Andrei Vlad e un portar bun, dar are momente de blocaj. Ar fi bine să vorbească cu un psiholog”. Pe cine vede Duckadam în poarta naționalei

Helmuth Duckadam a analizat prestația lui Andrei Vlad din ultima partidă cu FC U Craiova 1948, când portarul FCSB-ului a gafat la unul dintre golurile oltenilor. Duckadam crede că Vlad este un goalkeeper valoros, doar că de multe ori are momente de blocaj.

Fostul oficial de la FCSB a declarat că, în perioada în care era la club, a propus ca Vlad să vorbească cu un psiholog pentru a depăși anumite probleme.

“Eu mi-am spus părerea despre Vlad, e un portar bun, dar care are momente de blocaj. Cei din conducerea FSCB-ului s-au supărat în momentul în care am propus că ar fi bine să vorbească cu un psiholog, pentru că e păcat. A făcut și jocuri bune, nu trebuie să uităm acest lucru. A ajutat FCSB-ul, dar din păcate are jocuri în care are blocaje. Alegerile lui nu sunt bune deloc îna numite momente, asta s-a întâmplat și cu Craiova. Din punctul meu de vedere și la primul gol nu trebuie să iasă acolo. Dar se întâmplă, am luat și eu goluri și portari mai mari ca noi, asta e viața.

Cel mai bine stăm pe postul de portar la națională, am stat și cu ani în urmă. Tătărușanu și Niță, în foarte multe partide, au limitat proporțiile scorului sau chiar au ajutat să scoatem rezultate bune. Cred că se va începe tot cu Niță, fiind cel mai experimentat, iar portari tineri avem destui, să vedem cât curaj va avea Edi Iordănescu să-i promoveze, amve la Farul, la Rapid, la Craiova 1948, portari tineri și foarte buni. Cu siguranță se merge pe experiență având în vedere contractul lui Edi Iordănescu”, a declarat Helmuth Duckadam.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -