Marilena Mladin, despre Balkan Jumping Championship 2022: “Echipa națională a câștigat medalia de aur”

Marilena Mladin, președinte Federația Ecvestră Română, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Wekeend” din 11 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Sile Constantin și Răzvan Toma, despre încheierea Balkan Jumping Championship 2022.

,,Tocmai s-a încheiat finala de seniori a Campionatului Balcanic de sărituri peste obstacole. A fost o zi plină, o atmosfera la care nici noi ca organizatori nu ne-am așteptat să fie atât de mult public și atât de bine organizat.

Am avut puțin ghinon în sensul în care medalia de aur am pierdut-o la mustață să-i spun așa. Am avut 30 de sutimi diferență între locul întâi și locul doi, dar suntem vicecampioni balcanici la seniori cu Damian Cojocariu și locul trei Ionel Bucure, veteranul echipei naționale de sărituri peste obstacole. (…) Caii sunt defapt atleții noștri.

Echina națională a câștigat medali de aur la echipe. Echipa este formată din 3 călăreți din generația nouă respectic: Damian Cojocariu, Constantin Cojocariu, Florin Slateș și seniorul Ionel Bucur, multiplul campion balcanic, campion național, este și bunic. Pot să vă spun că acest sport se poate practica până la o vârstă avansată. Avem campion olimpic la 60 de ani, prin urmare este o bucurie să fi sportiv și faptul că poți încăleca până la o asemenea vârstă, este extraordinar.

Au participat țările din Balcani: Bulgaria, Albania, Croația, Grecia, Turcia și Serbia. Turcia și Grecia au prezentat cupluri foarte bune la start”, a spus Marilena Mladin la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -