Marcel Pușcaș, atac direct la Kyros Vassaras: “Tu mă critici pe mine? Cine Dumnezeu sunteți voi, stat în stat? Cluburile contribuie la salariul tău”

Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova 1948, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre  greșelile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs din derby-ul cu CS Universitatea Craiova și a comentat comunicatul lui Kyros Vassaras.

Comunicatul CCA transmite, printre altele, că: “CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”.

Marcel Pușcaș îl critică pe Kyros Vassaras, președintele CCA, spunând că toate cluburile au dreptul să aibă o opinie în privința arbitrilor, pentru că acestea asigură salariile celor din comisii. Totodată, Pușcas a mai declarat că știe despre Kovacs că este extrem de orgolios și că nu a vrut să asculte de cei din camera VAR, care ar fi putut să intervină.

“Am rămas mut la comunicatul lui Vassaras. Eu la pauză am intrat în vestiar dorind să sugerez că cei trei jucători care au luat deja cartonașe galbene să fie atenți pentru că Kovacs este extrem de orgolios și la orice comentariu pot fi eliminați. Jucătorii m-au întrebat dacă a fost henț, eu în pauză le-am zis “Cred că da”, pentru că eram în tribună, la 80 de metri, în lojă. “Ce căutai cu mâna sus?”. În mod normal eu încerc să-i critic pe jucători, să nu se poate lega ei de arbitraj.

După meci, văzând faza, mi-am dat seama că mingea nu atinge mâna și traiectoria luată de minge, la 3 metri peste poartă, nu poate fi din cot.

Treaba asta cu reacția domnului Vassaras… În loc să-i critici pe ai tăi, pe arbitri, că ori au probleme oftalmologice, ori de altă natură, tu critici cluburile care-ți dau bani? Așa cum sunt ele, îți dau salariu. Tu mă critici pe mine? Eu club, eu oficial de club, nu pot critica un arbitru? Cine Dumnezeu sunteți voi? Stat în stat, arbitrajul românesc? Pe tine te deranjează că un club te critică, care contribuie la salariul tău, 10.000 de euro pe lună sau cât ai. E unicul șef de arbitraj din cele 205 țări afiliate FIFA din străinătate. La 204 țări din lume nu există șef de arbitraj străin”, a declarat Marcel Pușcaș.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -