Emilian Hulubei, după incidentul de la U. Craiova 1948 – Rapid: “Craiova urmează să fie sancționată. Amenda maximă este 50.000 de lei”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 13 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre incidentele de la sfârșitul partidei dintre U. Craiova 1948 – Rapid București.

,,Dacă ne uităm în regulamente există reguli pentru integritate și siguranța jucătorilor, dar ele trebuie și respectate. Din păcate sunt echipe organizatoare care nu respectă aceste reguli, iar în mod normal ar trebui sancționate de comisia de disciplină. Vedem ce se întâmplă în cazul Craiova.

Cu siguranță Craiova va fi sancționată disciplinar pentru că nu au asigurat în sapțiul tehnic și la vestiare siguranța jucătorilor și a stafului tehnic. Mai mult decât este în regulament, unde sunt stabilite în clar, cam toate regulile care se aplică tuturor echipelor organizatoare, cred că nu mai avem ce arpoba.

Clubul se expune la o amendă extrem de drastică, din câte îmi aduc aminte era undeva la 50.000 de lei maximum amenzii, iar pe plan sportiv poate fi interzicerea de a organiza meciuri cu spectatori”, a spus Emilian Hulubei la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -