Marius Vizante: “Ce facem cu ceilalți potențiali ca David Popovici? Nu toți au noroc de părinții lui și de un antrenor bun din prima”

Marius Vizante, actor român de teatru și film, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 22 iunie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre rezultatele de excepție ale lui David Popovici.

,,Ce facem cu ceilalți potențiali ca David Popovici, că nu toți au noroc de părinți, nu toți au noroc de antrenori așa din prima, nu toți au norocul lui, dar mulți au talentul lui. El la nivelul lui e unic, categoric, adic să fii medaliat de Ian Thorpe, mi se pare așa, o victorie extraordinară. Sunt mulți potențiali de campioni în România, doar că cineva trebuie să se gândească de ei. Cine naiba să se gândească, că statul ăsta al nostru este atât de știrb și nici nu-și cumpără pastă de dinți.

David Popovici nu este produsul unui sistem din România. Cine își mai aduce aminte de Diana Mocanu? Este prima noastră campioană olimpică la 16 ani cu două medali și săraca este într-un anonimat ilustru prin Brăila pe acolo, profesoară de înot cu copilașii. Cred că acei copii nici nu știu cine e, nici măcar părinții lor. Ca dovadă că acest stat al nostru ne impozitează și cam atât, abia după ce a câștigat finala la 200 de metri s-a gândit să transmită live calificări ș.a.m.d. 

Pe ce cheltuiește statul român așa de mulți bani dacă i s-a părut prea scump un campionat de natație unde aveam sportiv care promiteau medalii, adică n-au apărut din senin. Știam de Glință și știam de Popovici”, a spus Marius Vizante la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -