Camelia Potec, după ce Popovici a devenit dublu campion mondial: “Haideți să le dăm o lecție străinilor că și noi putem, chiar dacă nu avem infrastructură”

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 23 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre rezultatele de excepție ale lui David Popovici.

,,David Popovici nu este singurul sportiv care aduce rezultate, bineînțeles că în momentul de față David este vedeta sportului în acest moment, dar să nu uităm că mai avem sportivi care aduc medalii și din alte sporturi. Pentru a avea speranța unei generații viitoare, sănătoasă, în formă, care va gândi în perspectivă, care va avea curaj să facă lucrurile să fie bune, trebuie să declarăm sportul și trebuie să educăm populația din România, să facă sport și trebuie să fie prioritate națională sportul din România. 

David a spus că vrea să revoluționeze înotul și asta a facut, de aceea este foarte important să-l protejăm, de aceea este foarte important să vorbim frumos despre rezultatele acestea la superlativ și defapt presa din străinătate să preia ce dăm noi, nu noi să preluăm ceea ce dă presa din străinătate la noi acasă. Este al nostru, este român, se pregătește în România și haideți să le dăm o lecție străinilor că și noi putem și avem metodele noastre pentru a face acest lucru, chiar dacă infrastructura noastră nu este la nivelul infrastructurii altor țări”, a spus Camelia Potec la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -