Mihai Covaliu: “David are toate șansele să atingă Everestul carierei sportive. Este prea tânăr pentru o performanță incredibilă”

Mihai Covaliu, președintele COSR, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 23 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre rezultatele de excepție ale lui David Popovici.

,,Am un sentiment de bucurie și de satisfacție pentru că în primul și în primul rând e vorba de un tânăr, e vorba de un sportiv care nu a împlinit 18 ani, este așadar tânăr pentru o performanță incredibilă, două medalii de aur la campionatul mondial de seniori, la nici 18 ani împliniți, este ceva fantastic.

Gândul mă duce la faptul că mai are doar un singur pas pentru a se împlini, pentru a se desăvârși și anume medalia olimpică, adică medalia de aur care poate veni în 2 ani, în jocurile olimpice de la Paris. El este încă în creștere, este într-un tren ascendent și așa că are toate șansele să ajungă în vârf la Jocurile Olimpice și să atingă Everestul carierei sportive”, a spus Mihai Covaliu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -