Carmen Bunaciu a izbucnit în lacrimi după reușita lui David Popovici: “O seară magică, o nouă bucurie la superlativ”

Fosta mare înotătore, Carmen Bunaciu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre rezultatele de excepție ale lui David Popovici.

La scurt timp după performanța istorică a lui Popovici, Carmen Bunaciu a oferit o reacție în exclusivitate pentru postul nostru de radio.

Fosta mare înotătoare s-a bucurat imens pentru succesul tânărului și a oferit și câteva motive pentru care Popovici i-a bătut pe ceilalți înotători din postura de junior.

,,O seară magică, o nouă bucurie la superlativ, totul a fost astăzi grozav, mai greu pentru că a fost o luptă foarte strânsă, dar ambiția acestui băiat ne impresionează la maximum. Nu s-a lăsat nicio clipă, mă temeam de ceilalți doi medaliați canadianul și francezul aveau timp foarte bun pentru 50 de m, recorduri naționale personale mai bun cam cu 5 zecimi decât devid, mă așteptam să plece foarte tare, dar David a pornit foarte curajos și s-a luptat practic cu 100 de metri, a fost o luptă care pe care. Mie îmi place să-l compar pe David cu Alexander Popov, care avea la fel o eleganță deosebită, maiestos, foarte calm, sigur și mai matur ca David. Această maturitate ne impresionează extraordinar, nu numai pe cei din lumea înotului, ci și pe toată lumea.

Este un băiat de toată admirația, un model, nu numai pentru tineri, ci și pentru noi cei care am trecut prin viață. Mi-a plăcut foarte mult discursul lui, a spus că dedică tuturor românilor aceste victorii, că nu a pregătit special aceste întreceri mondiale, dar se bucură enorm că a țintit foarte bine aceste performanțe. Are o vară extrem de aglomerată, peste două săptămâni sunt campionatele europene de juniori de la Otopeni și vă invit să mergem în număr cât mai mare să-l susținem pe David și pe colegii săi de înot.

Bravo lui David că a reușit să se impună în ambele probe, felicitări și pentru antrenorul său Adrian Rădulescu pentru că unul fără altul nu s-ar putea. David este un băiat special, dar de foarte mult depinde și de antrenorul lui care îl pregătește de 9 ani de zile, iată la ce performanțe poate ajunge. M-am emoționat, pentru că știu câtă muncă există și ca sportiv și ca antrenor, trebuie să-i onorăm pe amândoi”, a spus Carmen Bunaciu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -