Marius Avram, despre implementarea VAR: ,,Vor mai dura 10 luni, plus omologarea stadioanelor și omologarea FIFA”

Marius Avram, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 22 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre implementarea VAR în Liga 1.

,,Suntem la stadiul cu implementarea VAR, exact la stadiul la care vorbeam și data trecută, arbitrii se pregătesc. Mai departe în ce anume constă și cât mai durează, din păcate nu vă pot ajuta, doar FRF va comunica pe această temă într-un cadru organizat. Dar acolo suntem, unde eram și data trecută, la stadiul de pregătire a arbitrilor. Suntem în plină pregătire a arbitrilor.

Procesul de instruire este de aproximativ 10 luni, însă eu sper să nu dureze atât de mult, pentru că termenul asumat de toată lumea este de începutul campionatului viitor. Dacă adunăm 10 luni, plus omologarea de stadioane, plus omologarea de la FIFA, îmi este frică să se depășească teremenul ăsta. Eu zic că se va respecta, la începutul campionatului viitor, așa cum au declarat și toți factorii implicați vom avea VAR în Liga 1″, a spus Marius Avram la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -