AUDIO – EXCLUSIV / Larisa Iordache, una dintre marile campioane ale României la gimnastică, în studioul Sport Total FM!

Larisa Iordache, una dintre marile campioane ale României la gimnastică, a fost prezentă în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cariera în gimnastică și perioada grea prin care a trecut. 

,,Cred că fără dar și poate pot spune că mă simt obosită, pentru că anii de muncă din spate se simt foarte tare. Când există o perioadă a anului în care te mai odihnești, fix atunci șimți că oboseala te apasă din ce în ce mai tare, dar ușor, ușor te recurezi, pentru că având o viață activă, știi cum să o iei de la capăt. 

Anul 2021 a fost un an destul de greu pentru mine și m-a pus la încercare în fiecare lună a anului, dar m-am depășit pe mine și cred că despre astea este vorba în viață, să fii singurul concurent al tău și să te învingi pe tine, dar cu siguranță toate impedimentele pe care le-am întâmpinat, din ele am și învățat, și știu acum cum pot fi mai puternică pentru ceea ce urmează.  

Cred că maturitatea gimnastelor vine din faptul că realizăm ceea ce vrem să realizăm defapt de mici. Durerea, fiecare sportiv o simpte, indiferent de vârsta pe care o are, dar maturizarea vine odată cu visul pe care tu ți-l pui în cap, pe care vrei să îl îndeplinești și obiectivele pe care ți le propui”, a spus Larisa Iordache la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -