Mircea Rednic, după o nouă înfrângere a lui Dinamo: “Filozofăm, ne complicăm, pierdem mingea și luăm gol”

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga 1, scor 2-1 cu FC Voluntari, deși a deschis scorul chiar în debutul partidei, prin Deian Sorescu.

Mircea Rednic a analizat prestația echipei și spune că efortul colectiv al echipei este unul satisfăcător, fiind optimist că jocul va arăta din ce în ce mai bine, ia rezultatele vor apărea.

“Ținând cont de felul în care am început jocul, am reușit să înscriem, după care, la fel ca la meciurile trecute, avem mingea în posesie și o pierdem foarte ușor, apoi ne-au surprins descoperiți. Repriza a doua a fost una echilibrată, ei nu au avut mari situații de gol.

Avem mingea, vrem să filozofăm, ne complicăm, pierdem mingea și luăm gol. Păcat, ca efort sunt mulțumit. Au alergat, nu a fost ușor. Voluntari e o echipă omogenă, joacă de mult timp împreună, au automatisme care s-au format, dar nu au fost periculoși. Au făcut un joc cu mingi lungi, pe care noi nu am reușit să-l blocăm.

Ce mi-a plăcut astăzi, axul central a jucat bine, la fundașii laterali a fost mult mai bine, păcat de eroarea lui Peter. Acolo, chiar dacă ești în dificultate, nu te complici. Faci cum au făcut Tamaș și Armaș, dai mingea în tribună.

În plus, am avut multe contraatacuri în superioritate și am condus mingea mai mult decât trebuia, în loc să dăm și să plecăm. Când trebuia să dăm ultima pasă, o dădeam la adversar. Trebuie să avem continuitate, să fim mai responsabili, să jucăm cu ambiție și să jucăm în echipă”, a spus Mircea Rednic, după meci.

Dinamo nu a mai câștigat o partidă de aproape 4 luni în Liga 1, ultimul succes fiind cu Academica Clinceni, pe 2 august. “Câinii” se află pe penultimul loc, cu 8 puncte.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -