LeBron James a fost suspendat, după scandalul-monstru din NBA cu Isaiah Stewart. Și adversarul a primit o pedeapsă pe măsură

LeBron James și Isaiah Stewart au fost protagoniștii meciului dintre LA Lakers și Detroit Pistons, când starul din NBA i-a spart arcada adversarului său, după o aruncare liberă, la recuperare.

Isaiah Stewart a început să sângereze puternic, iar lucrurile au degenerat, totul fiind aproape de o bătaie generală. Forțele de ordine au reușit cu greu să-l stăpânească pe jucătorul lui Detroit Pistons, care a încercat de mai multe ori să scape și să-l lovească pe LeBron James.

Ambii jucători au fost eliminați de pe teren, iar LeBron James a primit prima suspendare din întreaga carieră: nu va putea lua parte la următoarea partidă, cu New York Knicks. De cealaltă parte, Isaiah Stewart, în vârstă de 20 de ani, a primit 2 etape suspendare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -