Marius Avram: “Au fost cinci sau șase faze de penalty într-un singur meci. Nici în Spania sau Anglia nu vezi așa ceva”

Marius Avram, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 9 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre arbitrajele din ultima etapă.

,,Au fost unele probleme într-adevăr. A fost și o etapă cu meciuri destul de importante, au jucat Craiova cu CFR, FCSB-ul a mai avut o șansă se mai apropie la câteva puncte și a jucat cu Craiova unde știm bine că sunt tot felul de speranțe de a câștiga cu suporteri, toată lumea așteaptă să câștige, deci meciuri cu presiune în general, presiune pusă și înainte de meci și de antrenori.

L-am văzut și pe Dan Petrescu care spunea că a avut vreo patru penalty-uri într-un meci și culmea este că exact în meciul următor a avut un penalty într-adevăr care nu i s-a acordat. Meciuri grele, cel puțin FCSB cu Craiova, a fost un meci foarte greu pentru un arbitru, unde au fost foarte multe faze.

De obicei să întâlnești atâtea faze într-un meci nu prea am mai văzut, patru sau cinci faze importante, de eliminări, toate într-un singur meci, ai numărul acesta de faze în 5 sau 6 meciuri la rând, să se comaseze toate într-un singur meci, este destul de rar. Până la urmă acesta este fotbalul din România, nu prea vezi atâtea faze într-un meci din Spania sau Anglia, să aibă cinci sau șase faze de penalty sau eliminări într-un singur meci″, a spus Marius Avram la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -