Flavius Stoican, după ce Dinamo a mai încasat 6 goluri: “A fost groaznic! Dacă se va decide voi pleca!”

După ce Dinamo a încasat 6 goluri de la CSU Craiova, antrenorul celor din ,,Ștefan Cel Mare” – Flavius Stoican, a declarat la sfârșitul partidei că dacă i se va cere să plece de la echipă, nu ar ezita să o facă. 

”Groaznic e ceea ce îmi vine acum în minte. Fără cuvinte. Am făcut un meci execrabil. Dacă până acum am avut momente bune la Botoșani, cu FCSB, dar acum a fost groaznic. Am început meciul de la 1-0, apoi, înainte de pauză, penalty și 2-0. Un joc slab, foarte slab, cu multe greșeli. Asta e realitatea. Am încercat să schimbăm sistemul, să jucăm cu cinci fundași, să nu mai facem cadouri. Nu vreau să dau vina pe un jucător anume, toți suntem de vină. Astăzi am văzut o echipă de play-off și una aflată la retrogradare. Aceasta a fost diferența.

Nu vreau să dau vina doar pe portar. Suntem o echipă și când pierdem, pierdem cu toții. Suntem tot la reanimare. Ceea ce mă dezamăgește este că nu avem încredere. Când vine meciul, avem plumb în ghete. Sunt convins că nu le este indiferent. Psihic nu sunt în regulă. Oricât aș vrea să îi văd dezinvolți, au frica asta de a juca. Ce aș putea spune? Am luat roșu, am marcat un gol, imediat am luat golul cinci. Am venit să ajut, cât se poate. Încerc să ridic moralul, fiind căzuți așa, să mai vin și cu critici clar nu le face bine.

Eu cred în potențialul lor, chiar dacă evoluția nu e cum ne așteptăm Azi ne-a lipsit mult Ivanovski, ține de minge, chiar dacă nu marchează, s-a văzut că nu a fost. Evoluția nu e cum ne dorim, dar potențial există. Suporterii au ajuns la capătul răbdării, au perfectă dreptate. Pot să ne înjure, să facă orice. Dacă eu am sentimentul ăsta de împietrire, vă dați seama cum sunt ei. Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc… Până acum am avut un joc bun, cum a fost la Botoșani, chiar dacă am luat 4 goluri. E dureros!

În momentul în care se decide lucrul asta, nu sunt omul care să țin de scaun. Dacă se decide ce este mai bine pentru viitorul lui Dinamo…Nu-mi convine, dar e realitatea. N-ai rezultate, pleci.

Am avut o discuție cu domnul Mureșan și am încercat să-i facem o bucurie. A ajuns la capătul puterilor. Nu știu dacă a luat aceasta de decizie, de a pleca, dar este foarte supărat”, a declarat Flavius Stoican, la finalul partidei.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -