Constantin Schumacher: “Fiecare echipă din Liga 1 trebuie să aibă echipa a doua. Una este să te antrenezi și una este să joci”

Constantin Schumacher, fostul antrenor de la Rapid București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 9 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre fotbalul juvenil și despre pregătirea sportivilor tineri.

,,Nu mai putem să facem cum era înainte cu Luceafărul. Știți foarte bine că Luceafărul a dat foarte mulți timp mulți fotbaliști. Cred că fiecare echipă din Liga 1 trebuie să aibă echipa a doua, pentru că jucătorii care nu joacă la prima echipă ar trebui să aibă meciuri la Liga a 2-a. Una este să te antrenezi și una este să joci.

Meciul îți dă valorile unui fotbalist: pregătire fizică, distanță, adversar, arbitrii, spectatorii, una este să mă antrenez eu și una este să am un meci în care am alte alergări, altă mișcare în teren, în antrenament am un adversar pe care îl cunosc”, a spus Constantin Schumacher la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -