Lucian Vizitiu a reușit să aducă la normalitate fotbalul virtual: “Avem contracte de muncă și suntem plătiți. Avem toate condițiile!”

Lucian Vizitiu, jucător și antrenor în fotbalul virtual, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii ,,Trafic Sport” din 26 august, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță, despre evoluția echipei sale de FIFA.

,,Ultima oară ne-am auzit când ajunsesem în finala Champions League cu Academica Clinceni, doar că de atunci au fost probleme la Academica Clinceni și au fost probleme și la noi, doar că pe parte financiară noi nu prea am avut treabă cu ei.

După ce Academica Clinceni a dispărut, a trebuit să caut o soluție pentru echipa mea și pentru jucătorii ce îi gestionam. Intervențiile pe care le-am avut atunci la radioul dvs. ne-au ajutat foarte mult, pentru că cineva ne-a auzit și am reușit să iau legătura, și după câteva discuții am reușit să am ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp.

Am o echipă de E-Sports, jucătorii mei sunt plătiți și au contract de muncă, totul este foarte frumos și evoluează din ce în ce mai bine. Eu sunt specializat și pasionat pe postul de portar. Pe lângă faptul că avem o echipă de 11 vs. 11 jucători, avem și o echipă de 1 vs. 1, dar și o echipă de 2 vs. 2. La FIFA 2023, o să avem mult mai multe competiții și mi-am dorit dacă tot am pornit pe drum acesta, să merg și pe ramuri. Acum am devenit un club profesionist de FIFA.

Mi s-au oferit toate condițiile și am zis să plec pe drumul acesta. În acesta moment reprezentăm casa de pariuri Stanleybet, ne puteți găsi pe facebook Stanleybet ESports, acolo este practic vechea echipă de la Academica Clinceni, plus sau minus câțiva jucători, dar acum avem și antrenor pentru echipă, avem și comentator, avem absolut tot ce se poate. Dacă vrei să vezi un meci virtual, de luni până vineri intri la noi pe pagină și ai acolo absolut tot”, a spus Lucian Vizitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -