Ioan Ovidiu Sabău, despre calificarea echipelor românești: “Nu trebuia să ai mari emoții. Era anormal să nu te califici”

CFR Cluj și FCSB au reușit calificarea în grupele Conference League, în timp ce Universitatea Craiova a ratat “la mustață” calificarea, după loviturile de departajare.

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău a comentat, în direct la Sport Total FM, prestația celor 3 echipe românești în play-off-ul Conference League. Acesta e de părere că ar fi fost anormal ca cele mai bune echipe din Liga 1 în sezonul trecut să nu meargă mai departe, având în vedere adversarii.

“Mă așteptam la calificare, mai ales după primele meciuri. Totuși valoarea echipelor era cam de același nivel și chiar dacă la FCSB eram nesigur, un meci pe sintetic, în deplasare, cu 2-1 în tur, mă îndoiam un pic. Știam totuși că au calitate, tineri mulți dinter ei, entuziasm, venirea lui Dică… Până la urmă s-a văzut diferența de valoare, un joc foarte frumos, ocazii, calificare meritată.

Iar la CFR mă așteptam să se califice mult mai ușor. O echipă ca Maribor, sigur, a câștigat campionatul anul trecut, dar anul acest are cele mai multe goluri primite, penultimul lor, trec printr-o situație foarte grea, mulți titulari absenți. Mă așteptam să se califice mult mai ușor, dar până la urmă e o calificare și e cel mai important lucru.

Nu trebuia să ai mari emoții, era anormal să nu te califici.

Pentru Mirel Rădoi ar fi însemnat foarte mult. Dar a avut doar două meciuri la dispoziție să pregătească echipa. Oricum echipa arată mult mai bine, s-a creat o concentrare, o stare de spirit. Disciplină, asta impune Mirel Rădoi. Dar uite că înscrii, ești calificat și în următoarea fază primești gol. Aici e lipsă de organizre”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -