Vasile Miriuță nu dă șanse mari de calificare FCSB-ului: “Cred că 2 din 3 merg mai departe. FCSB va avea un meci foarte greu acolo”chipe românești se vor califica în grupele Conference League: “Două din 3 zic eu

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova joacă azi manșa retur din play-off-ul Conference League pentru calificarea în grupele competiției, toate având șanse reale să meargă mai departe, după rezultatele din tur.

Vasile Miriuță, director tehnic la Minaur Baia Mare, crede că CFR Cluj are cele mai mari șanse de calificare, urmată de Universitatea Craiova. În ceea ce privește FCSB-ul, fostul antrenor de la CFR Cluj spune că va avea un meci extrem de dificil în deplasarea din Norvegia.

“Eu sper să fie o zi frumoasă pentru fotbalul românesc și sper să ne bucurăm cu toții astă seară.

Am cea mai mare încredere în CFR, pentru că Maribor, sincer, nu e o echipă de speriat. Am văzut prima manșă. FCSB are o partidă mai grea pentru că au pierdut, cu toate că au făcut o partidă bună. Și Craiova îmi dă mari speranțe după ce am văzut prima repriză cu Beer Sheva, dar în CFR Cluj am cea mai mare încredere, pentru că Maribor nu e de nebătut, mai ales în Gruia.

Eu zic că 2 din 3 merg mai departe în Conference League. Venirea lui Mirel la Craiova a fost de bun augur, am văzut 2 partide e ale lor, în campionat și în Conference League, e altceva acolo, s-a produs acel șoc, cum ne place nouă să spunem, joacă altceva. Cu toate că nici Balint n-a fost rău, dar venirea lui Mirel a schimbat, se vede în joc, în atitudine. Pe lângă CFR, cred că si Craiova se califică azi.

Mi-aș dori 3 din 3, să meargă si FCSB, dar părerea mea că vor avea un meci foarte greu acolo, o echipă masivă, puternică, foarte periculoasă la fazele fixe. Degeaba domini meciul și ai posesie dacă nu marchezi. Le va fi foarte greu”, a declarat Vasile Miriuță.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

CFR Cluj a remizat 0-0 în tur cu Maribor și va încerca să se califice în Gruia, FCSB va merge în deplasare la Viking, după ce a pierdut meciul tur cu 2-1, iar Universitatea Craiova joacă tot în deplasare, cu Hapoel Beer Sheva, după ce terminat la egalitate, scor 1-1, meciul tur.

Toate partidele au loc la ora 20:00.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -