Leo Grozavu, fără angajament de un an: “Probabil pentru că îi sperii pe mulți pentru că sunt un tip pretențios, nu la nivel financiar. N-aș antrena în Liga 2”

Leo Grozavu nu a mai antrenat de aproape un an, ultima dată fiind pe banca celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Tehnicianul spune că a avut mai multe oferte, inclusiv din Liga 2, dar neagă un interes din partea celor de la U Cluj, care s-au despărțit de Erik Lincar și l-au numit între timp pe Eugen Neagoe.

Grozavu a declarat, în direct la Sport Total FM, că este un tip pretențios atunci când vine vorba să accepte un post de antrenor, iar din această cauză multe discuții au picat. Totodată, antrenorul spune că nu ar antrena la Liga 2, pentru că mai are lucruri de spus la nivel înalt.

“Se face un an de când nu mai antrenez. Am avut multe propuneri și când am plecat, la scurt timp, și acum. Există interes, dar mie așa mi se întâmplă, în câte o lună nu se întâmplă nimic, pe urmă vin 2-3 propuneri. Probabil datorită faptului că sunt un tip pretențios și nu neapărat la partea financiară, ci la condițiile pe care trebuie să mi se pună la dispoziție, pe mulți îi sperii. Normal că eu vreau ca acolo unde mă duc să am șansa să-mi fac meseria cât pot eu de bine. Am destulă experiență, sunt un tip care nu depinde neapărat de fotbal și atunci îmi permit. Dacă voiam să antrenez cu orice preț, aș fi făcut-o, dar am anumite pretenții și nu vreau să fac rabat de la acest lucru.

Vreau să fiu foarte cinstit. Am avut în acestă vară suficiente propuneri de la echipe de Liga 2, dar nu am dorit să cobor la Liga 2, că am atâția ani de carieră și consider că am experiența necesară să antrenez mai sus, chiar la o echipă care se bate la titlu.

Nu înseamnă că e vreo rușine să antrenezi la Liga 2, dar cred că însă pot să fiu competitiv pentru prima ligă. Poate va veni un moment în care îmi voi da seama că trebuie să intru din nou într-un circuit și să mă duc la Liga 2, pentru că am stat prea mult”, a declarat Leo Grozavu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -