Academica Clinceni va juca finala în VPL Champions League cu campioana Poloniei la e-sports

Lucian Vizitiu, reprezentantul de eSports al Academica Clinceni, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 3 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță, despre performanțele echipei de FIFA a clubului, care a ajuns în finala VPL Champions League.

În timp ce Academica Clinceni se situează pe ultimul loc în Liga 1, băieții din cadrul diviziei e-sports au ajuns în finala VPL Champions League, cea mai mare competiție la nivel mondial.

Cei de la Academica Clinceni o vor întâlni în finală pe campioana Poloniei – Illegal eSports.

„Chiar dacă alte echipe mai mari au divizii pe mai multe jocuri, noi ne rezumăm doar la FIFA, este un joc 11 vs 11, unde fiecare are posibilitatea să joace pe o anumită poziție, eu de exemplu sunt portar. Dacă stăm să ne gândim, de când eram mai mic, eram mai slab la fotbal și am nimerit în poartă, de atunci și până acum, tot în poartă sunt. Noi jucăm în cadrul VPL Champions League.

Este cea mai mare competiție la nivel mondial. Ca să înțeleagă toată lumea, PRO Club este un fotbal exact ca în realitate, există o platformă Virtual Pro League, unde acolo sunt angrenate extrem de multe echipe din toată lumea. Noi ca și echipă am reușit performanța istorică pentru România în acest moment să ajungem până în finala Champions League, adică practic ne-am atins apogeul până în acest moment.

Au fost grupe de câte patru, primele trei echipe sau patru din Liga 1 au participat în grupe, iar de acolo primele două au mers mai departe. Noi am terminat pe locul 2 în grupă și acum am ajuns în finală, iar faza cea mai tare este că pe primul loc sunt niște polonezi pe care i-am avut cu noi în grupă, iar acum jucăm cu ei finala”, a spus Lucian Vizitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -