Băieții de la Clinceni aproape de câștigarea VPL Champions League: “Chiar dacă ne doream să câștigăm, din păcate n-a fost să fie”

Lucian Vizitiu, reprezentantul de eSports al Academica Clinceni, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 11 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Vasile Constantin și Cosmin Aioniță, despre finala VPL Champions League împotriva celor de la Illegal eSports.

În timp ce Academica Clinceni se situează pe ultimul loc în Liga 1, băieții din cadrul diviziei e-sports au ajuns în finala VPL Champions League, cea mai mare competiție la nivel mondial, însă au pierdut în fața polonezilor de la Illegal eSports.

„Am jucat împotriva polonezilor de la Illegal eSports campioni ai Poloniei, foarte buni băieții, într-adevăr a fost un meci extrem foarte greu. Ne-am antrenat pentru că ne-am mai întâlnit cu ei în grupele UEFA Champions League, unde acolo am remizat, am avut o remiză 2-2 și un 4-0 pentru ei.

La scorul dureros de 4-0, a fost o problemă mare la club, am schimbat o mare parte din echipă, era o situația la fel ca la echipa din Liga 1. 

Lucrurile au stat puțin diferit, noi am fost mai buni pe teren, doar că aici nu este ca în realitate, aici dacă abuzezi de o deficiență a jocului poți să faci multe lucruri. Ei în meciul noi doar au centrat, au abuzat de un atacant foarte înalt cu greutate maximă în joc, fundașii mei cam degeaba erau pe teren, adică el era peste tot la toate loviturile de cap, șuturi, nu prea am avut ce să îi facem. 

Chiar dacă îmi doream să câștigăm, din păcate n-a fost să fie, poate ne-a și lipsit ceva acolo”, a spus Lucian Vizitiu la Radio Sport Total FM.

În tur, băieții de la Clinceni au fost învinși cu scorul de 2-1, iar în retur, pe conexiunea adversarilor au pierdut cu scorul de 1-0.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -