Dănuț Lupu consideră critică situația de la Dinamo: “Eu dacă aș fi antrenor, la ora actuală nu aș veni la Dinamo”

Dănuț Lupu a comentat, în direct la Sport Total FM, situația tot mai grea în care se află Dinamo, acum pe locul 13 în Liga 1.

Ultimul rezultat al lui Dinamo a fost totuși într-o notă pozitivă, un egal în deplasare, la UTA Arad, în condițiile în care 2 dinamoviști au fost eliminați.

Dănuț Lupu crede că Dinamo merită să fie pe o altă poziție în campionat, având în vedere lotul de jucători, dar că problemele au contribuit decisiv la parcusul “câinilor”. De asemenea, fostul dinamovist spune că nu ar antrena Dinamo la ora actuală.

“În fotbal trebuie să ai și puțină șansă. Ce n-au reușit în 11 oameni, au reușit în 9. Am mai spus-o, lotul lui Dinamo nu e de locul pe care e la ora actuală, dar atât timp cât sunt problemele care sunt, e normal. Nu poți nici să joci fotbal când toată lumea te critică, când nu reușești să scoți un egal 6-7 etape. Intri într-o stare d-asta de nu-ți iese nimic.

Nu pot să judec alegerile conducătorilor de la Dinamo. Dacă l-au pus pe Stoican, ei sunt cei care și răspund. Poate nu era cel mai indicat atrenor pentru Dinamo, dar trebuie să țineți cont că sunt mulți care nici nu-și doresc să vină la Dinamo în situația asta. Eu dacă aș fi antrenor, la ora actuală nu aș veni la Dinamo.

Sunt puțin răutăcios, dar acceptă doar cei care pur și simplu decât să stea acasă, mai bine se duc să ia niște bani”, a spus Dănuț Lupu.

Fostul dinamovist trage un semnal de alarmă și spune că cei responsabili de soarta clubului trebuie să se gândească la o strategie pentru sezonul viitor, pe lângă salvarea de la retrogradare.

“Nu cred că ar trebui să se bucure Dinamo că prinde locul de baraj. Eu cred că numele de Dinamo, să-l asociem cu barajul, e undeva dureros. Eu am o singură mare problemă: scapă de retrogadare, termină pe locul 12, dar la anul ce vor face? În primul rând nu vor mai putea să joace pe Dinamo, vor juca la Ploiești, Giurgiu sau în altă parte. N-o să joace pe Arena Națională, au datorii și acolo. Ca să joci trebuie să plătești 10-15 mii de euro, cel puțin.

În afara faptului că sunt pe locul pe care sunt, ar trebui toată lumea să vadă ziua de mâine, nu ziua de azi. După cum vedeți, ușor, ușor și cei din DDB, acei minunați suporteri, nu mai reușesc să facă ceea ce făceau acum 1-2 ani, unii s-au retras, sunt și la ei probleme. Și atunci, tu ce faci mâine?”, a declarat Dănuț Lupu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -