Ionuț Badea, noul antrenor de la UTA Arad: “Nu te sună nimeni când le merge bine. Echipa nu a mai câștigat de 10 etape”

Ionuț Badea, noul antrenor de la UTA Arad, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 2 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre numirea sa pe banca tehnică celor de la UTA Arad.

„Este o inconsecvență pentru că pasiunea este mai presus decât rațiunea și când pledează acest lucru, se iau decizii radicale. Sunt după părerea mea aceste lipse de conservatorism, rodul unor fisuri care se pot face în timp între conducere și antrenori sau staff, pentru că nimeni nu este perfect.

În momentul când apar aceste fisuri ulterior prin slăbiciunea umană ele devin prăpastie și din păcate se ajunge la despărțire.

De obicei nimeni nu te sună când le merge bine și așa că telefonul a venit după o perioadă destul de lungă a lui Laszlo Balint, care îl apreciez pentru munca pentru care o face, ne și cunoaștem de foarte mult timp și am interacționat de multe ori pe teme de fotbal.

Am venit aici să continui munca sa, era un oarecare blocaj pentru care echipa nu mai câștigase de 10 meciuri oficiale și s-a ajuns de acest blocaj de care vorbeam, iar Laszlo Balint a preferat să renunțe, negăsind o soluție viabilă”, a spus Ionuț Badea la Radio Sport Total FM .

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -