Leo Grozavu neagă orice negociere oficială cu Rapid sau Dinamo. “Am fost întrebat dacă sunt interesat, am primit niște semnale”

Leo Grozavu, antrenorul care a antrenat ultima dată pe Sepsi Sf. Gheorghe, a negat că a avut negocieri oficiale cu Rapid și Dinamo, imediat după despărțirea de covăsneni, dar precizează că au fost discuții cu anumiți oameni despre eventualitatea preluării unei echipe din București.

Antrenorul spune că așteaptă o ofertă concretă și că nu va merge la un club unde nu există stabilitate.

“Vreau să aleg destul de bine umrătoarea destinație, am ajuns în momentul în care nu mai vreau să mă duc doar de dragul de a mă duce undeva. Unde văd o treabă cât de serioasă, un proiect, e altceva. Altfel, n-are sens.

N-aș putea să spun că m-a contactat cineva oficial din Liga 1, am primit niște semnale, dar nu a venit un reprezentat al unui club să mă abordeze în eventualitatea semnării unui contract. Am fost întrebat dacă sunt interesat de un anumit club și mi-am spus părerea. Au fost mai multe cluburi”, a spus Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Leo Grozavu a comentat și numirea lui Edi Iordănescu la naționala României și e de părere că misiunea acestuia va fi dificilă, în contextul actual.

“Cu toții ne dorim să reușească. A fost această tevatură cu instalarea selecționerului, a durat mult timp. 

În momentul de față e foarte greu pentru orice selecționer care ar fi fost instalat, fie el cu mai multă experiență, fie cu mai puțină, cum e cazul lui Edi.

Din păcate, fotbalul românesc trece printr-o perioadă de convulsii și e destul de dificil să avem mari așteptări. N-avem decât să-i ținem pumnii și să face tot ce depinde de noi, cei din fenoment, dar și cei de pe lângă, ca să dezvoltăm acest fotbal”, a explicat Leo Grozavu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -