Sabin Ilie, după ce a fost trimis acasă de conducerea de la Clinceni: “M-au dat afară, au zis că nu au nevoie de serviciile mele. Ca în fotbalul românesc, ce să faci…”

Fostul atacant Sabin Ilie, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 3 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre cum a fost dat afară de la Clinceni.

„Adevărul este că poate o să revin, pentru că deocamdată eu sub contract cu Academica Clinceni, numai că pe 14 sau 15 ianuarie, președintele Iulian Stoica, fără niciun motiv mi-a spus să plec acasă, nu poate să dorea performanță. Mi-a zis că în patru meciuri șapte puncte le lua oricine, cam asta a fost toată discuția.  

Atunci în ziua când am avut discuția cu Iulian Stoica, am și plecat, adică am plecat, m-a dat afară, a zis că nu mai are nevoie de servicii mele, că eu am venit cu un nou investitor, ca în fotbalul românesc, ce să faci…

Eram împreună cu Augustin Călin, însă el a decis să rămână. Din câte am înțeles și Iulian Stoica sa retras ca președinte, Adrian Falub nu mai este nici el, este un haos de nedescris, depășește orice imaginație. 

Am stat departe de fotbal probabil și faptului că dacă asemenea președinți de cluburi conduc fotbalul românesc, suntem departe de performanță ”, a spus Sabin Ilie la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -