Ion Marin: ,,Țara noastră are foarte multe talente la fotbal feminin”

Ion Marin, antrenorul echipei naționale femnine U19, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre echipa națională feminină U19.

,,Sigur că fotbalul feminin este mult mai diferit față de cel masculin. Eu am ajuns în această poziție deoarece pandemia a dat totul peste cap. Eu mai puteam să lucrez liniștit la echipe de seniori, dar n-am mai putut pleca afară, pentru că riscul este foarte mare. Astfel am acceptat o invitație a dl. dir. Mihai Stoichiță de a bea o cafea împreună la FRF. Am stat de vorbă cu el, la care mi-a propus să antrenez echipa națională la U19.

A doua zi am fost sunat să mi se spună că U19 la fete și nu la baieți, așa cum mă așteptam, însă am accepat și nu îmi pare rău ca nu am dat înapoi, pentru că este o muncă interesantă, este o provocare pentru mine, încerc să mă adaptez din mers la ceea ce înseamnă să mă adaptez cu fetele, este cu mult diferit. Mă refer la comportament și la toate celealte ce fac legătura între echipă și antrenor.

Mi-am dat seama că țara noastră are foarte multe talente în domeniul fotbalului feminin. Fetele acestea sunt ca un burete, acceptă noul și vor să învețe tot mai mult. În scurt timp am reușit să creionăm un nou sistem de joc, pe care l-am pus și în practică”, a spus Ion Marin la Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -