Rotaru vrea ca fanii Craiovei să rămână pe stadion și în repriza a doua a derby-ului cu FCSB

Circa 7.500 de spectatori vor putea intra pe stadionul “Ion Oblemenco”, 30% din capacitatea arenei, după ce oltenii au reușit să obțină modificarea orei de start.

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, speră ca fanii să rămână pe stadion până la finalul partidei. Rotaru spune că Universitatea Craiova va încerca să convingă autoritățile să nu evacueze publicul în minutul 45:

,,Scopul nostru, al tuturor: LPF, ministrul Sportului, televiziunile, este să umplem stadioanele. Să aducem fanii la stadioane! Nu doar în pandemie, mereu! Acesta este scopul, bun. Noi am văzut ultima ordonanță, care permite spectatorilor să intre pe stadion în intervalul orar 05:00-21:00. Meciurile importante sunt televizate după ora 20:00, astfel că fanii practic nu aveau acces pe stadion.

Noi am decis să vindem bilete pentru prețul simbolic de 1 RON, care se vor adăuga celor 4000 și ceva de abonați. Noi avem trei variante: jucăm cu spectatori de la ora 20.15 până la ora 21, cu spectatori, iar spectatorii pleacă la ora 21.00. Altă variantă, mai puțin probabilă, ar fi ca Guvernul să fie de acord ca spectatorii să rămână pe stadion și după ora 21.00, pentru că meciul a început în intervalul 05:00-21:00. Putem invoca faptul că ora de start a fost înainte de ora 21:00.

A treia variantă ar fi ca televiziunile să programeze meciurile cel târziu la ora 19:15, cât durează această ordonanță, o lună de zile. Eu nu mă pot pune în locul televiziunilor. Nu cred că s-a stabilit ora 21:00 în funcție de ceva. Din ce am discutat, ceilalți oameni implicați în fenomen își doresc ca meciurile să înceapă la ora 19:15.

Suporterii noștri vor ieși de pe stadion după ora 21:00, dacă li se va cere”, a spus Rotaru, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -