Emilian Hulubei, despre insolvența de la Gaz Metan Mediaș: “Jucătorii sunt ținuți prizonieri la un club care nu le achită salariile”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 14 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre insolvența și situația disperată de la Gaz Metan Mediaș.

„Au mai fost cazuri de genul acesta. Dacă vă aduceți aminte de Craiova lui Mititelu, când am adus jucători în Comitetul Executiv pentru că erau prinși într-o lege a insolvenței într-o  societate care nu mai participa într-o competiție, dar fără dreptul de a se legitima la alte echipe. A fost o situație destul de grea atunci, dar am reușit printr-o modificare a legii insolvenței. A durat ceva timp, îmi aduc aminte că am invitat și am rugat membrii Comitetului Executiv să stea să îi asculte pentru că era o situație disperată și trebuia să găsim o rezolvare. 

Situația de acum este similară, nu este la fel, dar are câteva asemănări, acum în primul rând jucătorii sunt nepregătiți și nu pot pleca la altă echipă au făcut și ei o greșeală, pentru că normal ei când s-a deschis perioada de transfer trebuiau să transmită o notificare prin care să solicite că trebuie să fie plătite în 15 zile toate restanțele financiare.

În cazul în care nu erau plătiți în 15 zile, puteau să opteze acum, fără nicio problemă, înainte de perioada de transfer să-și depună memorii pentru a deveni liberi de contract, n-au făcut-o și atunci în continuare sunt ‘prizonieri’ la un club care din păcate nu le achită salariile. Poate o să facă o notificare acum, vor depune memorii, iar dacă nu sunt plătiți după 15 zile, dar ies din perioada de transfer și nu mai au posibilitatea să joace până în vară”, a spus Emilian Hulubei la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -