Dorinel Munteanu a răgușit după prima înfrângere din campionat: “Sunt convins că echipa își va reveni. Vom continua drumul nostru pe care îl avem”

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la  SC Oțelul Galați, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 10 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre prima înfrângere a Oțelului din campionat.

A venit și prima înfrângere pentru SC Oțelul în acest sezon de Liga 2. Unirea Dej a reușit să îi provoace nou-promovatei primul eșec al stagiunii, într-o dispută care a avut loc sâmbătă, în etapa a 9-a. Trupa lui Dragoș Militaru s-a impus cu 2-0.

,,Așa este ne-a bătut una din contracandidate, dar nu a fost un capăt de țară. A fost un joc nereușit al nostru, dar sunt convins că echipa își va reveni foarte repede și ne vom continua drumul nostru pe care îl avem”, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -