Valeriu Iftime: “Teja nu este legat de scaun. Dacă nu dăm un șut pe poartă trebuie să-i spun la revedere”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 7 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre noile transferuri de la Botoșani și despre Mihai Teja.

,,Să nu mă întrebați că nu știu cum îi cheamă pe noii jucători. În orice caz, a trebuit să facem asta mai repede, să vedem dacă Mihai îi poate acomoda la echipă. Trebuie să facem performanță și să jucăm mai bine. Cred că avem niște probleme la mijloc și chiar în apărare și mă gândesc să construiesc ceva de viitor. 

Am cedat destul de ușor în meciul de la Sf. Gheorghe și s-a întâmplat acel rezultat care nu vreau să-i pronunț scorul pentru că intru într-un ștarea așa… (Am putea să facem un banc. Să vă trezească soția de dimineață și dvs. să spuneți: ‘Ce? Au mai dat aia unul?’.

Nu i-am dat niciun ultimatum lui Mihai Teja, însă nu pot spune că voi continua la nesfârșit cu Mihai. Am spus că dacă rezultatele nu sunt cele care ni le-am propus trebuie să se retragă de unul singur. Eu i-am spus că vreau să continui cu el, că poate și că vreau să continui cu el. Am spus că dacă ne atinge foarte rău focul rapidului atunci este o problemă și nu cred că Mihai ține de scaun și-l dau afară ca pe nu știu cine…

Cred că un antrenor are o energie care să o dea grupului și care are un rezervor care să fie fisurat ori să nu fi fost intact la început, dar o să vedem. Mihai este antrenorul meu și țin foarte mult la el și am foarte multă încredere în el. Dacă ne bate la un gol diferență și am jucat bine tot meciul nu este nicio problemă, dar dacă nu dăm un șut pe poartă până în minutul 60 atunci trebuie să îi spun la revedere”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -