Valeriu Iftime, resemnat după 7-0 cu Sepsi: “Nu sunt atât de sigur că echipa are energia și starea de a schimba în bine ceea ce am văzut la ultimul meci”

FC Botoșani a pierdut categoric cu Sepsi Sf. Gheorghe, în deplasare, scor 7-0, iar patronul Valeriu Iftime este resemnat în ceea ce privește echipa sa.

Clubul din Moldova se află pe locul al 12-lea în Superligă, cu doar 10 puncte în 10 meciuri.

Valeriu Iftime a declarat, în direct la Sport Total FM, că speră ca Mihai Teja să readucă echipa pe drumul cel bun, însă nu crede că acest lucru se va întâmpla.

“E un duș rece, o stare destul de prost așezată pe noi, inconfortabilă și în același timp cumva ne creează un pic de ambiție. Să vedem dacă au resurse, după ce am discutat cu Mihai Teja, spune că poate să miște lucrurile, să vedem dacă va funcționa. Încă nu sunt atât de sigur că echipa noastră are energia și starea de a schimba în bine ceea ce am văzut la ultimul meci.

Eu am spus că Mihai e foarte politicos, e normal, doar că uneori, poate, habar nu am, sunt fotbaliști cărora le trebuie altfel de comportament și am văzut antrenori care țipă, care sunt mai agresivi, mai expresivi. El nu e așa, nu pot să-i spun eu cum să fie. Are suficient de mutle informații și e un om foarte deștept în opinia mea, care știe foarte multe lucruri. Starea de antrenor ți-o faci, ți-o cultivi, nu prin sfaturi, ci prin trăirea ta de zi cu zi și eu cred că grav e mai grav pentru el decât pentru mine un eșec ca cel de sâmbătă, grav în sensul afectării morale”, a declarat Valeriu Iftime.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -