România obține titlul la Campionatul European de Pro Clubs: “Au fost puține emoții, ne-au dat două goluri rapid”

Lucian Vizitiu, căpitanul echipei naționale de PRO Clubs la FIFA, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii ,,Trafic Sport” din 8 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Cosmin Aioniță, despre câștigarea Campionatului European de Pro Clubs la FIFA. 

Echipa condusă de Lucian Vizitiu a reușit să obțină titlul la Campionatul European de Pro Clubs la FIFA, în fața francezilor, cu un scor general de 6-2.

,,Am avut o finală contra echipei din Franța, unde s-a jucat tur și retur deoarece se joacă odată pe conexiunea noastră și odată pe conexiunea lor. Pe conexiunea lor am reușit să ne impunem cu un scor de 3-0, unde cine a văzut meciul, cred că a văzut o dominare a lor, doar că stilul nostru a fost doar pe contraatac.

În retur a fost puțin cu emoții, deoarece culmea pe conexiunea noastră ar fi trebuit să ne impunem mult mai clar, ne-au dat două goluri rapid și eram nedumeriți și nu știam ce se întâmplă, dar am aplicat aceeași tactică ca CFR-ul și am marcat de 3 ori, deci un scor general de 6-2”, a spus Lucian Vizitiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -