Valeriu Iftime: “L-am întrebat și eu pe Mihai de ce nu marchează echipa, dar nu știe nici el”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 2 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre situația actuală a echipei.

,,L-am întrebat și eu pe Mihai de ce nu marchează echipa, dar nu știe nici el. Este complicat ne-am apărat bine, n-am avut nici inspirație, în orice caz ocazii au fost, nu a fost un meci anos. Există o altă frică față de ei, ne apasă meciul de anul trecut care ne-a scos din play-off, a fost un meci mai important pentru noi și am fost foarte precauți. Când ești foarte precaut și nu riști, nu marchezi. Au reușit o singură dată, când a făcut o singură greșeală un fundaș de-al meu, dar în rest am avut câte ocazii și a fost la un moment dat un 11 metri, dar nu suntem cei mai triști, dar nicidecum fericiți.  

Există preocuparea noastră de un atacant și de un nr. 10, mai căutăm doi fotbaliști, nu suntem disperați să-i găsim acum, dar încă mai căutăm. Poate mai găsim ceva jucători liberi de contract pentru că teoretic mâine se încheie vara transferurilor, dar dacă sunt liberi de contract îi putem aduce și mai târziu”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -