Mitică Dragomir: “Nu sunt mulțumit de echipele românești. Pe vremea mea și a lui Mircea Sandu jucau în Champions League”

Mitică Dragomir, fostul șef de la LPF, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 2 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația fotbalului românesc.

,,Nu sunt mulțumit de echipele din Conference League, pentru că asta nu este competiție. Eu eram învâțat cu echipele românești în Champions League. Pe vremurile în care era Dragomir președinte la ligă și Mircea Sandu președinte la federație. Au fost cele mai bune vremuri ale fotbalului românesc și m-ați înjurat de m-ați spurcat, când aveam rezultate și  eu nu v-am refuzat pe niciunul dintre voi. Foarte multă lume regretă și îmi dau telefoane, pe foarte mulți nici nu i-am cunoscut.

Fotbalul nostru s-a stricat datorită faptului că în ultimii 10 ani nu există nicio preocupare pentru centrele de copii și juniori, niciun Guvern din ultimii 20 de ani nu a făcut nimic pentru baza piramidei fotbalului, adică centrele de copii și juniori trebuiau finanțate de către Guvern, iar în momentul când se vindeau jucătorii o parte trebuiau dați înapoi 10% la bugetul țării. În afară de Năstase și de Antonescu, restul am avut numai oameni care n-au avut treabă cu sportul și nu vreau să spun mai multe, a spus Mitică Dragomir la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -