Mitică Dragomir: “Aveam un salariu bun la LPF, 15 mii de dolari. Strângeam două luni și îmi luam o mașină, erau buni…”

Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal, Mitică Dragomir, a fost invitat în direct la postul de televiziune B1 TV, în emisiunea Sub Semnul Întrebării, moderată de Robert Turcescu.

Mitică Dragomir a dezvăluit metoda prin care a fost înlăturat de la șefia LPF.

,,Dacă nu ai fler, nu pot să faci bani. Dacă nu ești născut să faci bani, nu poți să faci bani. Nu știți când m-a dat afară Ponta? M-a dat afară pentru că nu am vrut să fac licitație pe drepturile de la televiziune. I-am spus că eu nu pot să mă duc la pușcărie la 70 de ani pentru o licitație. Mi-a spus că într-o săptămână mă dă afară și așa a fost. Au vrut să mă bage și la pușcărie fără motiv, constituindu-se liga parte civilă în fals împotriva mea. 

Eu eram învățat pe bani buni, pentru că aveam 15 mii de dolari, salariu la ligă, erau bani care nu mă durea capul. În două luni strângeam și puteam să iau o mașină, era bine… Vreau să vă spun că liga am făcut-o eu și din banii băiatului meu. Liga a fost ideea mea și am făcut-o cu Anca Petrescu, care a murit. Dumnezeu să o ierte!”, a spus Mitică Dragomir la B1TV.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -