Gigi Becali: “Când am ieșit din pușcărie am fost la episcop. M-a binecuvântat să fac fotbal”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre dezlegarea primită de la episcopul Teofan.

,,Când am ieșit din pușcărie m-am dus la părintele Teofan, Mitropolitul Moldovei, pentru că jucam cu Iași în ultima etapă, și uite că am câștigat campionatul. M-am dus la episcop și i-am spus: ‘eu nu mai vreau să fac fotbal pentru că este idolatrei’. El mi-a spus așa: ‘pune-te în genunchi’. M-am pus în genunchi, mi-a pus mâinile amândouă mi-a strâns capul și mi-a zis: ‘eu te binecuvintez să faci fotbal’. Dacă un episcop îți dă dezlegare, atunci tu nu mai ai niciun fel de vină, pentru că tu ai binecuvântare de la episcop. Episcopul a luat de la apostoli, apostolii au luat de la Hristos. Deci urmașii lui Hristos sunt apostolii, episcopii și preoții. I-am spus că dacă mi-a dat binecuvântare voi face.

Eu vreau la fotbal spectacol și de aceea dau dreptate la UEFA când dau amenzi și suspendă tribune, pentru că oamenii trebuie să înțeleagă că dacă vrei este spectacol, nu înjurături, nu jigniri, nu bătăi, nu rasism. Fotbalul este pentru oameni, dar nu trebuie să ajungă la alte lucruri”, a spus Gigi Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -