Gigi Becali face comparația dintre iad și Rai: “Dacă nu te duci la biserică și te duci la cluburi, te duci în jos la fundul pământului”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre diferența dintre iad și Rai.

,,Lucrurile bune făcute de mine trebuie mediatizate pentru a da puterea exemplului. Este adevărat că toate lucrurile eu le-am făcut din inimă cu dragoste, pentru că Dumnezeu știe, pentru că nu-l poți minți pe Dumnezeu pentru ce ai făcut. El știe scopul cu care l-ai făcut. Mai bine câștigi, dacă le faci și nu le arăți, pentru că după Dumnezeu la judecată va spune: ‘tu vrei răsplată? Păi n-ai primit răsplată de la oameni de pe pământ? Ce mai vrei să-ți dau răsplată și aici, că ai primit răsplată ai fost lăudat, pe la televizor, pe la radio, tu ai primit răsplată’. Atunci prefer mai bine aici, unde nu câștig nimic. Să nu primesc de la oameni răsplată și să o primesc acolo, adică slavă deșartă să renunț la ea.

Biserica nu este un lucru de pe pământ, biserica unește cerul cu pământul și acolo dacă mergi, de aceea este am zis că dacă aveți probleme, mergeți la biserică. O zi, două, trei, două ore pe săptămână, duminica, iar atunci te va chema încet, încet, biserica și mai mult, și vei avea bucuria bucuriilor și din ce în ce mai mult îți va face lucrurile bune, decât cele rele, adică îți va bucura ție sufletul cu lucrurile simple și frumoase pe care tu le-ai făcut, ci nu celelalte. Dacă te duci la biserică te duci în sus, dacă nu te duci la biserică și te duci la cluburi te duci în jos. Adică ori te duci la fundul pământului în iad, ori te duci în sus spre Dumnezeu. Biserica te duce mereu în sus, spre Dumnezeu.”, a spus Gigi Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -