Gigi Becali consideră că FCSB nu este un har Dumnezeiesc: “Fotbalul este o idolatrie și trebuie să respectăm regula”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 22 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre menirea și harul de a finanța FCSB.

,,Nimic din ce este idolatrie, nu este menire, iar fotbalul este idolatrie. Dacă nu am idolatriza pe fotbaliști și dacă nu am face din ei idoli, și dacă nu am face gălăgie și acele lucruri care se fac pe stadionul de fotbal și dacă nu ne-am lipi prea mult de oameni. Nu îi este folositor lui Dumnezeu că aleargă 22 de jucători după o minge ca să o bage în poartă. Este adevărat că Sf. Pavel a spus așa: ‘că cei ce se luptă la jocuri și nu respectă regula, nu primesc cununa’. Dacă Sf. Apostol Pavel, a dat ca exemplu lupta la jocuri, atunci noi avem curaj și spunem că dacă Sf. Apostol Pavel a dat exemplu lupta la jocuri, atunci noi avem drepturi să facem lupta la jocuri, adică să ne concurăm, să nu respectăm regula și fără patimă, fără să ne înjurăm, fără să ne jignim”, a spus Gigi Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -