Dumitru Dragomir, despre invitațiile de la meciurile din Conference League: “Trebuie date la miniștrii și deputați. Fără politic nu faci nimic”

Mitică Dragomir, fostul șef de la LPF, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 2 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre biletele și invitațiile de la meciurile de Conference League.

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru Conference Leagu pentru cine dorește să asiste la partidele cu Anderlecht, Silkeborg sau West Ham.

  • VIP 1 – 750 lei
  • VIP 2 – 500 lei
  • VIP 3 – 300 lei
  • TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 lei
  • TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 lei
  • PELUZE – 100 lei

Fostul șef de la LPF, a declarat că biletele ar trebui înjumătățite măcar la jumătate, iar VIP-urilor să le crească prețul biletelor, deoarece ”VIP-urile au bani”.

,,Pentru VIP-uri, nimic nu e scump, însă pentru restul, adică pentru mulțime, ar trebui să lasă biletele mai ieftine. Ar trebui să înjumătățească cel puțin, să facă la 100 de lei și să pună mai mult la VIP-uri.

Când eram președinte la LPF mai dădeam și eu invitații, este normal să mai dai invitații, este o onoare să dai invitații primului ministru, ministrului sportului, anumiți miniștri, în Camera Deputaților, la Senat, este bine să le dai, chiar dacă ei nu vin, își trimit pe cineva sau nu trimit deloc, dar e bine pentru că te duci să apelezi la ei. Băi frate, fără politic nu poți să faci performanță”, a spus Mitică Dragomir la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -