Eugen Neagoe este speriat de starea gazonului de la Mediaș: “Încercăm să jucăm fotbal. Plouă foarte tare”

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 1 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre duelul contra celor de la Mioveni.

,,Cred că sunt în istoria Universității Craiova, dar vis-avis de foștii jucătorii ai U Craiova, de ce nu ajung să antreneze în acest moment echipele din Craiova, nu pot să vă răspund eu, aici probabi cei doi patroni ai echipelor, mă refer la Mihai Rotaru și Adrian Mititelu, doar ei vă pot răspunde.

Ne dorim din suflet să câștigăm cele 3 puncte, mi-aș dori și un joc bun, dar nu știu dacă se va putea juca foarte mult fotbal, pentru că acum plouă foarte tare la Mediaș și în această seară va fi și jocul dintre Hermanstatd și Universitatea Craiova, terenul nu știu cum va rezista și mâine. Noi am ajuns în urmă cu un sfert de oră, chiar eram la masă cu băieții, sper să fim bine fizic, să ne refacem în totalitatea până la ora jocului, mai bine decât ne-am prezentat la ultiemele două jocuri și aici mă refer la partidele disputate cu Voluntari și Rapid.

Cred că meritam mai mult, am reușit să obținem doar un punct, cred că la Voluntari meritam chiar să câștigăm, am pierdut două punct din punctul meu de vedere. Știți foarte bine că am avut de pierdut din cauza unui penalty clar care nu s-a acordat”, a spus Eugen Neagoe la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -