Alexandru Pelici, selecționerul naționalei U19: “Încerc să aflu ce trebuie să fac pe această poziție. Sper să nu dezamăgesc”

Alexandru Pelici, noul antrenor al echipei naționale U19, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 1 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre noua provocare de a antrena echipa națională de U19.

,,Este o bucurie pentru mine și este ceva inedit pentru că nu am mai lucrat pe această nișă și acum încerc să aflu cât mai repede ce trebuie să fac pe această poziție. Este o onoare să-ți reprezinți țara și este o onoare ca sportiv sau ca antrenor ca să ajungi aici. Este o oportunitate și sper să nu dezamăgesc, și să mă descurc.

Încerc să aflu cât mai mult și cât mai repede, pentru că timpul este foarte scurt. În septembrie vom avea trei meciuri în acestă lună, pe 21, 24 și pe 27, și așa că timpul este foarte scurt. Am încredere în oamenii care au muncit aici și au rămas să mă ajute și pe mine, și mă bazez mult pe sprijinul domniilor lor. 

Stoichiță m-a sunat acum patru zile, nu mai eram la Mioveni când am primit oferta. Era nevoie de o schimbare și eu simțeam că lucrurile nu merg așa cum mi-aș fi dorit. Am avut destul de mult ghinion, am jucat și cu echipe vârful clasamentului sau cu echipe care își doresc să câștige campionatul”, a spus Alexandru Pelici la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -