Mihai Stoichiță: “Există o colaborare extraordinară între Săndoi, Pancu și Pelici”

Mihai Stoichiță, șeful comisiei tehnice a FRF, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 1 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre echipele naționale de tineret.

,,Pelici este antrenorul care întradevăr a știtut să disciplineze o echipă și avem foarte multă disciplină acum. Din păcate, Dan Oprescu a acceptat oferta de la Slatina, era și normal pentru că el are acolo antecedente și sper să fie inspirat. 

I-am avut astăzi pe toți trei în birou: Săndoi, Pancu și Pelici. Îmi place că există o colaborare extraordinară între ei. Dacă stai să te gândești, Pancu și cu Săndoi nu pot să ia jucători de la 2004, trebuie să-i lase lui Pelici pentru că are competiție oficială. Tot ce se întâmplă în această colaborare este ca echipa superioară ca nivel să folosească cei mai buni fotbaliști. Interesul este ca jucătorii să joace cât mai mult, iar astfel Săndoi nu poate folosi un jucător doar 6 minute într-un meci, iar astfel îi va lăsa fotbalistul repesctiv lui Pancu, acolo unde joacă tot meciul”, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -