Dorinel Munteanu: “Mesajele lui Edi sunt dezastruoase, n-au nicio treabă cu realitatea. Trebuie scurt și la obiect, nu filozofic”

Dorinel Munteanu, cel mai selecționat jucător din istoria naționalei, a comentat, în direct la Sport Total FM, campania extrem de slabă a României în Liga Națiunilor, înaintea ultimului meci, care ne poate aduce retrogradarea în Liga C.

Dorinel Munteanu spune că Edi Iordănescu trebuie să se trezească la realitate, iar FRF să-i dea credit în continuare. Totodată, fostul fotbalist e de părere că mesajele selecționerului sunt dezastruoase, prea filozofice, iar totul ar trebui să fie scurt și la obiect.

“Eu îmi doresc să câștigăm jocul și să nu retrogradăm, pentru că dacă retrogradăm e un pas înapoi nu convine nimănui indiferent de rezultatul de diseară, trebuie să acceptăm ca asta este situația.

Nu mi s-a părut un plus la meciul de la Helsinki, am jucat ca și în anii trecutți, o repriză, 30 de minute, n-am avut o prestație constantă. Nu mă încălzește cu nimic acest rezultat și nici nu pot să remarc ceva pozitiv ținând cont că am jucat cu Finlanda, un meci între ultimele 2 clasate.

Eu sunt de părere că trebuie să-i dăm credit lui Edi, nu ne ajută cu nimic să schimbăm iar antrenorul. Eu cred că e conștient și trebuie să se trezească la realitate și să gândească cum trebuie să gândească un selecționer, să contruiască o echipă competitivă. Eu cred că nu avem în acest moment un grup stabil, un nucleu pe care să ne putem baza. Se rulează aceiași jucători, dar nu joacă constant în echipă, asta e doleanța mea. Acești jucători nu joacă constant în aceeași formulă, aici suferim noi.

Încrederea este în continuare la Edi, dar discursul lui sau mesajele pe care le transmite sunt catastrofale, n-au nicio treabă cu realitatea. Trebuie să se trezească la realitate el în primul rând și apoi jucătorii, scurt și la obiect, nu filozofic. Ce trebuie să mai spui unui jucător care e convocat la echipa națională?”, a declarat Dorinel Munteanu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -