Dorinel Munteanu anunță că Israel și Elveția le vor pune probleme tricolorilor: “Este o cursă accesibilă, dar trebuie să ne batem pentru cele două locuri”

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la  SC Oțelul Galați, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 10 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre echipele rivale adversarii României în drumul spre EURO 2024.

,,Eu cred că am avut șanse la tragerea la sorți și sunt convins că am învățat din greșelile de până acum și este o cursă foarte accesibiliă din punctul meu de vedere. Cred că ocuparea primelor două locuri n-are trebuie să fie nicio problemă, dar ținând cont de ce s-a întâmplat până acum, ar trebuie să avem o oarecum reținere în declarații.

Eu nu cred că Kosovo ne poate face probleme că am văzut declarațiile colegilor mei, dar eu nu cred că ne poate pune probleme, adică să câștige împotriva România. Andorra nici atâta, Luxemburg nu cred. Important este să ne bătem cu Israel și Elveția să ne batem pentru cele două locuri”, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -