Derapaj la adresa Sepsi Sfântu Gheorghe: “Primește ajutorul autorităților locale din țara de dincolo, dar au un suport special”

Valeriu Iftime, partronul FC Botoșani, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 5 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre sursele de finanțare din Liga 1.

,,Noi la un moment dat, Botoșaniul, din nimic vrem să facem o bombă nucleară. Mă uitam la ce însemnă fotbalul la Rapid, la UTA Arad sau chiar la Sepsi, vorbesc de spectatori, stadion, participarea autorităților locale în anumite cazuri, cum este la Arad sau la Sepsi. Bine, Sepsi primește ajutorul autorităților locale din țara de dincolo, dar au un suport special. Nu poți să stai în Liga 1 în afară de banii pe care îi faci din televiziune și marketing. Dacă nu ai un ajutor consistent de la oamenii locali, ceea ce nu se întâmplă la Botoșani, a spus Valeriu Iftime la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -